här delar jag tankar, förmedlar nyheter och ger dig tips, råd och inblick i min jobb som personlig tränare

måndag 2 juni 2014

Nytt kapitel- Irenes träning

Sista inspurten av Irenes träning är igång på fitfactory. Vi skulle egentligen varit färdig, men blir det till fredagen. Idag är det jag som skriver texten om hennes träning. Jag tänkte bland annat belysa att träning inte alltid är det viktigaste i livet. Men ska man nå mål, bör man prioritera träning+kost. Orsaken att jag nämner det är att Irene sista veckorna haft tillräckligt att tänka med på andra arenor. Stora, viktiga saker som livet ibland består av. Därför tycker jag att det är acceptabelt och OK att dessa stora och viktiga sakerna får ta plats och att träningen då bara kan fungera som ett andningshål.


Men, hon har trots det tränat på bra. Sprungit Iform-løpet på en tid på 33 minuter trots att löpning inte är det hon diggar mest! Fått mer kontakt med riktig muskulatur och ser fram mot en ny kroppsanalys på fredag! Annars nämnde hon också att hon upplever att hon har fått en insikt i hur hårt hon kan pressa sig på träning, att hon orkar mycket mer än hon tror och att hon lärt sig nyttig teknik i förhållande till styrketräning.

På fredag testar vi styrka- tar kroppsanalys, så då hör ni från Irene för sista gången, och även mej, inte för sista gången. Avslutar med några aktivitetstips. Bara för att det är fint väder så kan man inte lägga de goda rutinerna på hylla. Det är ju just då det ska vara LÄTT att vara aktiv:

- Cykla (spring) till och från jobbet. Gratis träning, och du kommer piggare och mer motiverad fram till jobbet. Troligtvis går det fortare än bussen också.

- Ett glas vin på terassen smakar oändligt mycket bättre efter fysisk aktivitet. Förtjäna det ena vinglaset!

Vinterbild här? Någon har solsting!
- Frukt & bær smakar allra bäst nu! Mycket bättre och mer välsmakande än godis!

- Lek i parken, på gräsmattan, på stranden, i vattnet. Spela badminton, beachvolleyboll, crocket, boule, simma ikapp, gå på lina!

- Rörlighetsträning i parken när solen steker och värmer upp muskulaturen är DIGG!
Eller, vill du mer- just do THIS!

Under veckan kommer jag också visa er en rolig och extremt tuff utmaning- följ med.
Annars kan ni också följa fitfactory på Instagram. fitfactorynorge är namnet!


-

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar