här delar jag tankar, förmedlar nyheter och ger dig tips, råd och inblick i min jobb som personlig tränare

onsdag 27 augusti 2014

Ett enklere liv- really?

I min värld är det att ha ett enklare liv att klara av att ta på sig sockarna, träna sig upp till en nivå så att man orkar gå trapporna, vara i fysisk aktivitet (så att du slipper inhandla en cirkulationstränare till nästan 2000 kr!), eller att klara av det man önskar i sitt liv, för att man har god och fungerande hälsa.

Därför har jag en liten höna att plocka med norska företaget Ett enklare liv. Eller har jag det egentligen? De baserar sig ju bara väldigt smart på kundernas behov? Kanske säger det mer om samhället när vi är så försoffade att vi behöver dessa varorna?

Sirkulasjonstrener (igen!)

Pustetrener Den patenterte, klinisk testede Pustetreneren vil hjelpe deg med å forbedre lungekapasiten og bidra til å fjerne slim uten medisiner. Detta skrivs på nätsidorna till Enklare liv. Vidare: Apparatet forbedrer lungekapasiteten ved å øke motstanden når du puster. I min värld gör konditionsträning mer nytta. Ja, också för de som har haft hjärtsvikt, faktisk!

WiTouch smertelindring

Oh, do come on! Har du lumbago? Kanske dags att röra sig lite mer? Vet du förresten vad lumbago är? Du vaknar upp med diffus ryggsmärta, betaler 200 kronor hos fastlegen, för att han ska ge dig diagnosen lumbago..... Då har du betalat din doktor pengar för att ge dig diagnosen diffus ryggsmärta!

Strumpepåtrekker

Har du köpt dig en sån här och är under 80 år, borde du skämmas. Tungt att böja sig säger du?
Kan ta med denna i samma slängen! TUNGT ATT BÖJA SIG??

Leggtrener

Utan att jag måste röra på mig? Jag kan sitta ner? Hallelujah! Sitta som jag blivit så bra på!

Hårfønerstativ

Slitsamt att hålla i den där jättetunga hårtorken! Gör ont i armen.....

Jag kunde ha fortsatt vidare, men du ser min poäng. Så om du nu tycker att det är för långt att komma upp ur soffan och gå till gymmet som ligger 400 meter bort, så kanske du redan är packad in i en allt för behaglig (för att inte säga lat) värld, där rörelse och aktivitet är en daglig utmaning. Då är det gott att veta att enklare liv säljer nedanstående artikel, för att du kommer till att behöva den, förr eller senare!

Lägg till bildtextInga kommentarer:

Skicka en kommentar