här delar jag tankar, förmedlar nyheter och ger dig tips, råd och inblick i min jobb som personlig tränare

söndag 29 augusti 2010

Viktnedgång

Hej igen.
Jag vet att jag blandar språk till en härlig svorsk röra, men det får ni ta. Nu lite ärliga fakta om hur man kan skapa sig en tydlig målbild och undvika fällor. Vikminskning är temat.

For å klare å gå ned i vekt - eller nå andre mål - må du bryte tankemønsteret ditt, og finne deg nye sannheter. En overvektig person bør spørre seg selv om hva som er grunnen til overvekten. Hvorfor tillater jeg meg å være overvektig? Hvorfor har jeg en tendens til å sprekke?

- En veldig viktig årsak til at de fleste «sprekker», er at de går på en aller annen form for kur(diett). Når man begynner på en kur, har man ikke tenkt på en varig livsstilsendring, men å ''plage'' seg selv noen måneder, og så glede seg til «kosetiden» etterpå. Da er du dømt til å sprekke.

- Du må endre sannhetene dine. Mange menn tenker for eksempel at de ikke er ordentlig menn hvis de ikke har ølmage og veier under 100 kilo. Men er det mandig å få hjerteinfarkt? Er det mandig å ha diabetes? Dette er den andre siden av mynten. Dessuten er det fakta at den kursforandring vektnedgang innebärer er å krangle med kroppen. Hjernen forteller oss å spise, bygge opp fettlager som kan väre bra å ha lenger frem. Se på pingvinene som et eksempel. Forskjellen mellom menneskene og pingvinene er vel at de lever i et isande kallt klima, UTEN klär, vi mennesker har klär, hus, bil, overflod av komfort, som dyrene mangler.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar